存档

2011年8月 的存档

周一启程去沈阳,求款待.

2011年8月14日 8 条评论

ATT…

似乎没人熟人在沈阳,这一点让我很困惑,很烦恼…

分类: 不是默认分类 标签:

高考只是一个极次要的问题

2011年8月8日 没有评论

在中国高中,理科教育有一种特别的套路:课本上的知识完全没法应付考试。稍有难度的考试,在课本的基础上少做腾挪便难了几倍,却又完全不超纲。光光依靠课本的学习,几乎就是笑话。

通过我的支教观感 — 高考只是一个极次要的问题.

分类: 不是默认分类 标签:

New heat-regulating building material could cut building heating and cooling costs

2011年8月4日 2 条评论

Researchers at the Ningpo, China campus of the University of Nottingham (UNNC) have created a new heat-regulating material that could be used to cut the heating and cooling costs of buildings.

通过New heat-regulating building material could cut building heating and cooling costs.

分类: 不是默认分类 标签: